De afgelopen dagen was het voor PlayStation 4- en Xbox One-spelers mogelijk om samen Fortnite te spelen. Volgens ontwikkelaar Epic gaat het om een configuratiefout die intussen is opgelost.

Enkele PlayStation 4-gebruikers merkten dit weekend op dat er ook Xbox One-spelers meededen in hun wedstrijden. Enkele spelers hadden namelijk een spatie in hun naam, wat niet mogelijk is op de PlayStation 4.

Ontwikkelaar Epic Games erkent de fout en excuseert zich. Voorlopig is crossplay-functionaliteit tussen de beide platformen niet toegestaan. Tijdens de E3 raakte al bekend dat Sony geen crossplay met de Xbox One en de Switch toestaat.

De Fortnite Early Access lanceerde eerder dit jaar. In september onthulde Epic de Fortnite Battle Royale modus.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Advertentie