De regisseur van Destiny 2 heeft op Twitter laten weten hoe hoog je Power Level moet zijn voor de eerste raid.

Een Raid is een extra moeilijke uitdaging die je ontgrendeld na het uitspelen van de campaign en nadat je een bepaald Power Level hebt behaald. Luke Smith geeft aan dat de Raid ontgrendelt vanaf Power Level 260. De moeilijkheidsgraad ligt tussen Power Level 260 en 280.

Leviathan is de eerste raid in Destiny 2 en is vanaf 13 september om 19:00 uur speelbaar. Onlangs zijn de eerste Destiny 2 DLC details gelekt.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content