ZeniMax Online Studios licht de komende Clockwork City DLC voor The Elder Scrolls Online toe. De DLC bevat nieuwe groepsactiviteiten en verhalende content. Ook krijgen alle spelers toegang tot een nieuwe PvP-modus.

De Clockwork City brengt spelers naar de gelijknamige stad die eerder ook al beperkt toegankelijk was in de Morrowind-uitbreiding. De nieuwe DLC introduceert twee nieuwe world bosses, twee delves en een nieuwe trial. De studio benadrukt dat de Morrowind-uitbreiding niet vereist is voor deze content.

Ook brengt de uitbreiding een nieuwe verhaallijn waarin de Daedra centraal staan. Volgens ZeniMax duurt het verhaal 'ongeveer even lang als dat van de Dark Brotherhood en Thieves Guild DLC'.

12

Ten slotte krijgt de game een gratis nieuwe PvP-modus genaamd Crazy King. Dat is een variant op King of the Hill waarin het punt dat spelers moeten verdedigen steeds in beweging is.

Eerder dit jaar lanceerde de Morrowind-uitbreiding voor The Elder Scrolls Online. Op de site lees je onze The Elder Scrolls Online: Morrowind review.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content