Hearthstone: Knights of the Frozen Throne release bekend

Laat je niet lang meer in de kou staan.

Blizzard maakt de releasedatum van de Knights of the Frozen Throne uitbreiding voor Hearthstone: Heroes of Warcraft bekend. De uitbreiding lanceert op 10 augustus voor de pc en Android- en iOS-apparaten.

Knights of the Frozen Throne introduceert 135 nieuwe kaarten. Daarnaast krijgt elke klasse in de game toegang tot een Death Knight Hero Card die je een nieuwe Hero Power geeft. Ook komt er een nieuw singeplayer-avontuur, ge´nspireerd op de Icecrown Citadel raid in World of Warcraft.

12

Het is tevens mogelijk om kaarten voor de uitbreiding van tevoren te bestellen. Een set van 50 card packs kost 50 euro en geeft je toegang tot een op Frostmourne gebaseerde achterkant voor je kaarten.

Sinds kort is het gemakkelijker om zeldzame kaarten in Hearthstone te verzamelen. Eerder dit jaar is ook de prijs van Hearthstone kaarten verhoogd.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Hearthstone krijgt Battlegrounds-modus

Plus Descent of Dragons-expansie onthuld.

Crusader Kings 3 aangekondigd

Voor vorst, voor vrijheid en voor recht.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread