Inhoud Star Wars Battlefront 2 beta bekend

(Sterren)stof tot nadenken.

Electronic Arts maakt bekend dat de open bčta van Star Wars Battlefront 2 van 6 tot en met 9 oktober plaatsvindt. Wie de game van tevoren bestelt, krijgt op 4 oktober toegang tot de servers.

In de bčta speel je de Galactic Assault-modus op Naboo. Je kunt in de modus gebruik maken van facties en voertuigen uit de Star Wars prequels. Je krijgt toegang tot vier van de klassen in de game: Heavy Troopers, Assault Troopers, Specialists en Officers.

Tijdens de bčta is het eveneens mogelijk om de Starfighter Assault-modus uit te proberen. Veel details hierover zijn nog niet bekend, enkel dat het 'een gevecht met meerdere fasen ten tijde van de originele trilogie' betreft.

Star Wars Battlefront 2 lanceert op 17 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vorige week lekte er al informatie over de Star Wars Battlefront 2 heroes.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread