OfficiŽle PlayerUnknown's Battlegrounds release uitgesteld

Release stond gepland voor september.

Brendan 'PlayerUnknown' Greene laat op Steam weten dat de officiële release van PlayerUnknown's Battlegrounds is uitgesteld tot het einde van 2017.

De game is al enige tijd speelbaar via Steam Early Access. Greene was eerst van plan om PlayerUnknown's Battlegrounds in september 2017 officieel te lanceren. Deze release is nu uitgesteld.

"Ik heb in de afgelopen maanden veel interviews gegeven waarin ik heb gemeld dat PlayerUnknown's Battlegrounds zes maanden na de Early Access release officieel uitkomt. Ik ben echter tot de conclusie gekomen dat een specifieke releasedatum verstikkend werkt."

"Als we vasthouden naar een specifieke releasedatum, dan komt dat de kwaliteit van de uiteindelijke game niet ten goede. We stellen ook de community teleur als we de eerder gemelde deadline voor de release van de game niet halen", aldus Greene.

PlayerUnknown's Battlegrounds is al enkele maanden speelbaar op Steam. Tijdens de E3-beurs raakte bekend dat de game ook naar de Xbox One komt. Eerder deze week doken er afbeeldingen van een nieuwe PlayerUnknown's Battlegrounds map op.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Deze games komen in december naar Xbox Game Pass

Met onder andere Halo Infinite en Stardew Valley.

Epic Games koopt Rock Band-ontwikkelaar Harmonix

Gaat mee bouwen aan het Fortnite metaverse.

Nieuwe Warzone Caldera map release uitgesteld

Vlucht naar de zon vertrekt een weekje later.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread