The Creative Assembly onthult de Total War Saga

Is een spin-off reeks van de reguliere serie.

Ontwikkelaar The Creative Assembly kondigt de Total War Saga aan. Games in de serie focussen zich op enkele belangrijke veldslagen in de geschiedenis.

Volgens de studio is de schaal van de Total War Saga-games kleiner dan die van andere Total War-games. "Sagas zijn geen revolutionaire nieuwe titels die compleet nieuwe tijdperken introduceren. In plaats daarvan focussen de games zich meer op kortere conflicten."

1

"We kondigen in de komende maanden de setting van de nieuwe game aan. Ik kan in ieder geval al verklappen dat de game een spirituele opvolger van Total War: Rome 2 is. We gebruiken dezelfde technologische basis, maar verschuiven de tijdsperiode wel een stukje vooruit,", aldus regisseur Jack Lusted.

The Creative Assembly heeft eerder al laten weten dat er een nieuwe historische Total War-game in de maak is. De studio werkt nu tevens aan Total War: Warhammer 2. De Total War: Warhammer 2 release is later dit jaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread