Nintendo Switch onlinediensten onthuld

Onder andere prijs en extraatjes. 

Nintendo heeft de details over de Nintendo Switch onlinediensten onthuld.

De dienst is een abonnement, dat af te nemen is voor 19,99 dollar per jaar. Je kunt ook 3,99 dollar per maand of 7,99 dollar voor drie maanden betalen. De dienst lanceert in 2018 en tot die tijd kun je gratis online blijven spelen.

Voor dat bedrag is het mogelijk om online te gamen, en krijg je toegang tot de lobby- en voicechat-app voor je mobiele telefoon. Met de app kun je ook afspraken plannen wanneer jij en je vrienden samen gaan spelen. Deze zomer is er een gratis maar gelimiteerde versie van de app beschikbaar.

online

Abonnees krijgen toegang tot de Classic Game Selection. Dat zijn klassieke games met toegevoegde onlinemogelijkheden. De dienst start met Super Mario Bros. 3, Balloon Fight en Dr. Mario. De games zijn te downloaden en gratis te spelen zolang je een actief abonnement hebt.

Tot slot krijg je korting in de Nintendo eShop. Toegang tot de eShop, het registreren en beheren van vrienden, het delen van screenshots en de toegang tot de app voor ouderlijk toezicht blijft allemaal gratis.

Onlangs zijn Nintendo's plannen voor E3 2017 bekendgemaakt. Daar laat de studio onder andere Super Mario Odyssey zien.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread