Verdient Call of Duty: WW2 al die hype wel?

World War Hype.

Sander en Carl hebben de Call of Duty: WW2 onthulling nauwkeurig bekeken. Maar wat is hun voorlopige oordeel? Is Call of Duty WW2 al die hype wel waard, ook al hebben we nog niets van de gameplay, multiplayer of zombies gezien?

Activision laat weten dat meer details tijdens E3 2017 onthuld worden. Ook is tijdens de livestream de Call of Duty: WW2 release bekendgemaakt en zijn de eerste Call of Duty: WW2 Zombies en Call of Duty: WW2 multiplayer details onthuld.

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread