Marvel Heroes Omega komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Falconsole.

Ontwikkelaar Gazillion meldt dat Marvel Heroes Omega binnenkort naar de PlayStation 4 en de Xbox One komt. De free-to-play action-RPG lanceerde drie jaar geleden op de pc.

De game krijgt een gesloten bèta op de PlayStation 4. De toegang tot die bèta is exclusief voor wie een Founder's Pack koopt. Dat pakket bevat tevens het personage Daredevil, dat PlayStation Plus-abonnees uiteindelijk ook kunnen gebruiken.

Er is ook een gesloten bèta voor de Xbox One gepland, maar daar zijn nog geen details over bekendgemaakt. Een open bèta op de PlayStation 4 gaat kort voor de lancering van de game van start.

De game krijgt geen cross-platform-ondersteuning. Het is dus niet mogelijk om saves tussen de verschillende versies van de game te delen of om met spelers op een ander systeem te spelen.

Marvel Heroes Omega beschikt bij de lancering op de PlayStation 4 en de Xbox One over 38 personages en een campaign van 9 missies.

In ander Marvel-nieuws: onlangs werd de release van Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series bekendgemaakt.

Advertentie

Ga naar comments (3)

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Taalwachter

Bert is een goedhartige kerel, zolang hij geen taalfouten ruikt. Zijn vrije tijd besteedt hij aan het poetsen van de schedels van redactieleden die ooit een dt-fout hebben gemaakt. Vindt de Game Boy Advance nog steeds de beste console ooit.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread