Persona 5 is de ultieme JRPG

Diepgaand en vol personalijkheid.

Fans in Europa hebben er maar liefst negen jaar op moeten wachten, maar nu ligt Persona 5 eindelijk in de winkel. Sander en Carl ontleden waarom de game ook wel de 'ultieme JRPG' wordt genoemd. Is dit een goed startpunt om in de serie te duiken? Wat hebben turn based gevechten en relaties in godsnaam met elkaar te maken? En wat is een persona nu eigenlijk?

Persona 5 is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en PlayStation 3. Een uitgebreide Persona 5 review lees je snel op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread