NieR: Automata al 1 miljoen keer verkocht

Miljonier.

Uitgever Square Enix meldt dat NieR: Automata al één miljoen keer is verkocht. Dat cijfer combineert de wereldwijde verkoop van fysieke en digitale edities op de pc en de PlayStation 4.

De verkoopcijfers van NieR: Automata zijn hoger dan die van zijn voorganger. Zo werd in Japan de eerste NieR 134.000 keer verkocht in zeven maanden, terwijl NieR: Automata er tijdens de eerste week na de lancering al 198.542 keer over de toonbank ging.

De pc-versie van NieR: Automata kampt op dit moment echter nog steeds met technische problemen. Ontwikkelaar PlatinumGames heeft nog geen officiële patch uitgebracht om die op te lossen, maar een fan patch verbetert alvast de frame rate van NieR: Automata.

NieR: Automata is vorige maand officieel uitgebracht. Dirks NieR: Automata review lees je nu op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert is niet meer zo actief voor Eurogamer Benelux als vroeger, maar schrijft wel nog steeds graag reviews. Hij wisselt kleurrijke Nintendogames af met de duisternis van Bloodborne en wacht al tien jaar tevergeefs op een nieuwe Golden Sun.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread