NieR: Automata al 1 miljoen keer verkocht

Miljonier.

Uitgever Square Enix meldt dat NieR: Automata al één miljoen keer is verkocht. Dat cijfer combineert de wereldwijde verkoop van fysieke en digitale edities op de pc en de PlayStation 4.

De verkoopcijfers van NieR: Automata zijn hoger dan die van zijn voorganger. Zo werd in Japan de eerste NieR 134.000 keer verkocht in zeven maanden, terwijl NieR: Automata er tijdens de eerste week na de lancering al 198.542 keer over de toonbank ging.

De pc-versie van NieR: Automata kampt op dit moment echter nog steeds met technische problemen. Ontwikkelaar PlatinumGames heeft nog geen officiële patch uitgebracht om die op te lossen, maar een fan patch verbetert alvast de frame rate van NieR: Automata.

NieR: Automata is vorige maand officieel uitgebracht. Dirks NieR: Automata review lees je nu op de site.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Taalwachter

Bert is een goedhartige kerel, zolang hij geen taalfouten ruikt. Zijn vrije tijd besteedt hij aan het poetsen van de schedels van redactieleden die ooit een dt-fout hebben gemaakt. Vindt de Game Boy Advance nog steeds de beste console ooit.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread