Bekijk: Destiny 2 - Radicale frisse start?

Vaarwel progressie.

Eerder deze week werd Destiny 2 officieel aangekondigd en het lijkt wel of Bungie helemaal met het verleden wilt breken. Is dit het einde van Destiny 1? Wat met het zogenaamde 'tien jaren plan'? Mogen we de Destiny 2 bèta binnenkort al verwachten? Blijft je progressie behouden?

Sander en Carl zijn duidelijk nog niet van hun teleurstelling in Destiny 1 bekomen...

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread