Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Quake Champions is free-to-play

Gratis met de optie tot koop.

In een interview met gamesite Polygon laat id Software-topman Tim Willits weten dat Quake Champions free-to-play is, maar tegelijkertijd ook een koopoptie heeft.

De volledige game is voor iedereen gratis. Het verschil is dat de free-to-play-versie enkel Ranger als Champion heeft. Indien je het Champion Pack aanschaft, krijg je ongelimiteerde toegang tot alle Champions.

Tijdens het spelen verdien je favor, een in-game betaalmiddel. Hiermee kun je voor een bepaalde tijd toegang krijgen tot andere Champions. Het is echter nog niet duidelijk hoe lang dat is.

Favor is makkelijk in-game te verdienen en kan ook gebruikt worden om Rune Challenges te spelen. Het succesvol voltooien van deze uitdagingen levert loot boxes genaamd Reliquaries op. Daarnaast zijn zowel Favor als Reliquaries voor echt geld te koop.

Quake Champions is in ontwikkeling voor de pc. Je kunt je nu inschrijven voor de Quake Champions closed beta. De game heeft nog geen officiële releasedatum. In ons overzicht met Quake Champions informatie lees je meer over de game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Quake Champions

PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties