Toekomstige Final Fantasy 15 patch verandert Chapter 13

Andere patch verhoogt o.a. level cap.   

Ontwikkelaar Square Enix laat weten dat Final Fantasy 15 meerdere patches krijgt. De eerste patch komt op 21 februari uit.

Patch nummer één verhoogt de level cap naar level 120. Ook komen er quests met een tijdslimiet. Daarnaast verbetert de patch de framerate en de resolutie op de PS4 Pro naar 1080p en 60 frames per seconde.

De tweede patch lanceert 28 maart. Deze patch verandert Chapter 13, het laatste hoofdstuk van de game. Er worden ook nieuwe cutscenes toegevoegd. De patch komt tegelijkertijd uit met de Final Fantasy 15 Episode Gladiolus DLC.

Ten slotte komt er mogelijk een all-terrain model van de Regalia. Square Enix test momenteel een free-drive modus voor de Regalia, waardoor de auto off-road kan gaan. Het is nog niet bekend of het all-terrain model in de game beschikbaar komt.

Geschreven door Mariëlle Salh.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread