Bekijk: De 7 meest overdreven special moves

Pats! Boem!

Wanneer slaan, schoppen en gooien niet meer volstaat, is het tijd om een special move te doen. Ze zijn krachtiger, zien er beter uit en vaak schreeuw je ook nog iets cools.

Soms gaan videogame personages wel een beetje te ver. Het kan nooit dat deze over-the-top special moves nou echt nodig waren.

Injustice: Gods Among Us stelt een interessante vraag aan superhelden: moet je je als Super inhouden als je tegen een sterveling vecht?

Het antwoord is overigens toch 'nee', als we naar Superman's special kijken. Denk er aan dat deze move uitgevoerd kan worden op normale mensen zonder krachten. Superman slaat zijn tegenstander de ruimte in, slaat ze weer de ruimte -uit- waardoor ze in de atmosfeer verbranden en op de grond te pletter slaan.

Voor de rest van de 7 meest overdreven special moves moet je de rest van het filmpje bekijken. En misschien ben je ook wel in de 7 engste dingen in Resident Evil 7.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread