Overwatch Christmas Event aangekondigd

Ho Ho Ho Boom, headshot!

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment kondigt een Christmas Event voor Overwatch aan. De activiteiten starten op 13 december.

Via een geanimeerde kerstkaart op Twitter nodigt Blizzard iedereen uit om mee te doen aan het evenement. Op de kaart zie je de King's Row map in een kerst thema. Naast deze hint geeft de studio verder geen informatie over de exacte inhoud.

In het Halloween Terror evenement waren alle loot boxes vervangen door jack-o'-lanterns, gevuld met nieuwe cosmetische items. Daarnaast was er tijdelijk een speciale co-op modus. Het is mogelijk dat Blizzard soortgelijke features voor het Christmas Event heeft gepland.

Tijdens Blizzcon 2016 is er veel Overwatch nieuws bekendgemaakt. Zo is Sombra inmiddels aan de game toegevoegd. Ook krijgt Overwatch een Arcade Mode, nieuwe maps en een Overwatch League.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread