Mass Effect: Andromeda gameplay trailer toont krogan en turian companion

Kumbayandromeda.

BioWare heeft de eerste gameplay-trailer van Mass Effect: Andromeda onthuld. De ontwikkelaar deed dat tijdens The Game Awards.

De trailer toont twee nieuwe companions: een krogan en een vrouwelijke turian. De namen van die twee nieuwe metgezellen zijn nog niet bekend. Volgens geruchten heet de krogan echter mogelijk Drack.

In de trailer bezoekt Ryder een klein dorp op de planeet Kadara. Het dorp herinnert aan het ruimtestation Omega van Mass Effect 2, met gewapende inwoners en een vrouwelijke leider.

Ook toont de trailer enkele gameplay-elementen. Zo verken je planeten met een voertuig dat lijkt op de Mako uit de eerste Mass Effect. Tijdens je verkenningstochten bots je op vijanden, met gevechten in de open ruimte als gevolg.

Ook moet je met een scanapparaat naar mineralen zoeken om pantsers te maken en te upgraden.

Mass Effect: Andromeda lanceert in de lente van 2017. Eerder raakte al bekend dat de Mass Effect: Andromeda multiplayer zich op lange termijn richt.

Meer over de game weten? Lees dan ons overzicht van alle Mass Effect Andromeda info die tot nu toe bekend is.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Taalwachter

Bert is een goedhartige kerel, zolang hij geen taalfouten ruikt. Zijn vrije tijd besteedt hij aan het poetsen van de schedels van redactieleden die ooit een dt-fout hebben gemaakt. Vindt de Game Boy Advance nog steeds de beste console ooit.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread