Ditto nu te vangen in Pokémon GO

Idem Ditto.

Het is nu mogelijk Ditto te vangen in Pokémon GO.

De optie om Ditto te vangen is mogelijk gisteravond geactiveerd. Spelers ontdekten dat gewone Pokémon zich na het vangen prijsgaven als Ditto. Om deze reden is Ditto dan ook niet in zijn eigenlijke vorm te zien op de kaart.

-system-headline

De toevoeging van Ditto werd al eerder ontdekt door een lek in de data van de app. Ditto is één van de vele aankomende updates, waaronder de eerder aangekondigde Nearby functie. Hiermee wordt de locatie van aanwezige Pokémon preciezer vastgelegd.

Er is meer Pokémon-gerelateerd nieuws. Zo maakte ontwikkelaar Niantic eerder deze week bekend dat Pokémon GO een Thank You evenement krijgt. Vandaag lanceren tevens Pokémon Sun & Moon.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nick Jansen

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread