The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition - 5 dingen die je moet weten

Fus Ro Daar gaan we weer.

Vandaag lanceert The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het is ondertussen bijna vijf jaar geleden dat uitgever Bethesda je voor de eerste keer in de schoenen van de Dragonborn schoof. Of in de Deadric laarzen. Een half decennium later brengt Bethesda de fantasy-RPG naar de huidige generatie consoles. Hier lees je vijf dingen die je over de drakensimulator moet weten.

Grafische verbeteringen tegenover het origineel

De Skyrim Special Edition is een opgepoetste versie van het origineel op de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Aangezien de hedendaagse hardware grafisch een pak meer aankan, heeft Bethesda Skyrim van een nieuw likje verf voorzien.

Vooral de lichteffecten zijn drastisch gewijzigd. De warme gloed van de zon is stukken realistischer dan het koude winterzonnetje van vijf jaar geleden. Ook is er een diepte-effect ingevoerd, zodat objecten die ver weg van je zijn vager lijken. Het landschap is ook meer met planten en bloemen bezaaid, wat voor een minder kale ervaring zorgt.

Ga verder naar het volgende The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition feit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Taalwachter

Bert is een goedhartige kerel, zolang hij geen taalfouten ruikt. Zijn vrije tijd besteedt hij aan het poetsen van de schedels van redactieleden die ooit een dt-fout hebben gemaakt. Vindt de Game Boy Advance nog steeds de beste console ooit.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread