De PlayStation VR werkt niet alleen op de PlayStation 4. Verschillende gebruikers hebben de headset ook werkende gekregen op de Xbox One, Wii U en de pc.

De HDMI kabel die naar de PlayStation 4 loopt kun je ook in een andere console of pc steken. Dit activeert de Cinematic-modus in de headset, wat inhoudt dat je met een virtueel bioscoopscherm naar je andere apparaten kunt kijken.

Er is echter geen headtracking beschikbaar, en je krijgt geen audio via de aansluiting op de headset. De pc herkent de PSVR niet wanneer je de USB kabel in je systeem steekt. Verschillende gebruikers geven aan dat het beeld minder scherp kan zijn dan je normale monitor of tv.

Op de site lees je een uitleg over hoe de PlayStation VR aan te sluiten op de PlayStation 4. Vervang in deze uitleg de PlayStation 4 voor het HDMI-apparaat naar keuze.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content