The Division update 1.4 pakt balans aan

Grote veranderingen op komst.

Update 1.4 voor Tom Clancy's The Division pakt de spelbalans aan door grote veranderingen door te voeren. Dat kondigt Ubisoft aan op de officiële The Division website .

Met patch 1.4 heeft elke uitrusting die je in World Tier 2 of hoger vindt drie eigenschappen: Firearms, Stamina en Electronics. Deze aanpassing zorgt ervoor dat je automatisch meer balans in je build krijgt en dus gemakkelijker overleeft.

De update verandert ook Gear Score in The Division. Momenteel word je met een lage Gear Score soms niet toegelaten tot online matches. Ubisoft wil meer samengestelde uitrustingen bruikbaar maken omdat Gear Score 'leuke en gespecialiseerde uitrustingen' representeert.

De patch past verder de balans van verschillende wapens, skills en consumables aan. Ubisoft geeft aan dat de aanpassingen worden gedaan om The Division 'weer als een shooter te laten aanvoelen.'

Tom Clancy's The Division is in maart uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Derek zijn The Division review en een overzicht met The Division tips en tricks vind je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread