Vandaag komt de langverwachte Pokémon GO Plus uit. De lancering van het accessoire was oorspronkelijk voor juli gepland, maar werd daarna naar september verschoven. De reden van die beslissing was de beruchte instabiliteit van Pokémon GO. De app liep ten tijde van de release namelijk helemaal niet naar behoren, en Nintendo wilde dat ontwikkelaar Niantic de plooien gladstreek alvorens de Pokémon GO Plus te lanceren. Twee maanden later is het zover. We zetten vijf dingen die je over de Pokémon GO Plus moet weten voor je op een rijtje.

Look, afmetingen en gewicht

De Pokémon GO Plus lijkt op een kruising tussen een Pokéball en de pin van Google Maps. Je kunt het accessoire aan je broek, riem, hemd of oorlel bevestigen, of het met het meegeleverde bandje als armband gebruiken. Zo is je status als coolest kid on the block geheid verzekerd.

De Pokémon GO Plus heeft een afmeting van 46 x 33 x 17,5 millimeter en weegt 13 gram, inclusief batterij. Die is overigens niet oplaadbaar, dus als je na je vele Pokémon-avonturen zonder stroom valt, moet er een nieuw batterijtje in.

Ga verder naar het volgende Pokémon GO Plus feit.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Taalwachter

Bert is een goedhartige kerel, zolang hij geen taalfouten ruikt. Zijn vrije tijd besteedt hij aan het poetsen van de schedels van redactieleden die ooit een dt-fout hebben gemaakt. Vindt de Game Boy Advance nog steeds de beste console ooit.

Meer artikels van Bert Van der Hoogerstraete

Reacties (2)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Pokémon Go Trading - Pokémon ruilen met je vrienden

Alles wat je over Trading in Pokémon Go moet weten.

Pokémon Go Kanto Week Event - bonussen, starttijd, eindtijd en alles wat we weten

Alles wat we weten over het Pokémon Go Kanto Week evenement.

Pokemon Go types: een overzicht van alle zwaktes en sterktes

Een overzicht van welke Pokémon types zwak of sterk zijn tegen andere Pokémon types in Pokémon Go

Meest recent

Advertentie