Pokémon GO Plus - 5 dingen die je moet weten

Voor Trainers met ballen.

Vandaag komt de langverwachte Pokémon GO Plus uit. De lancering van het accessoire was oorspronkelijk voor juli gepland, maar werd daarna naar september verschoven. De reden van die beslissing was de beruchte instabiliteit van Pokémon GO. De app liep ten tijde van de release namelijk helemaal niet naar behoren, en Nintendo wilde dat ontwikkelaar Niantic de plooien gladstreek alvorens de Pokémon GO Plus te lanceren. Twee maanden later is het zover. We zetten vijf dingen die je over de Pokémon GO Plus moet weten voor je op een rijtje.

Look, afmetingen en gewicht

De Pokémon GO Plus lijkt op een kruising tussen een Pokéball en de pin van Google Maps. Je kunt het accessoire aan je broek, riem, hemd of oorlel bevestigen, of het met het meegeleverde bandje als armband gebruiken. Zo is je status als coolest kid on the block geheid verzekerd.

De Pokémon GO Plus heeft een afmeting van 46 x 33 x 17,5 millimeter en weegt 13 gram, inclusief batterij. Die is overigens niet oplaadbaar, dus als je na je vele Pokémon-avonturen zonder stroom valt, moet er een nieuw batterijtje in.

Ga verder naar het volgende Pokémon GO Plus feit.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Taalwachter

Bert is een goedhartige kerel, zolang hij geen taalfouten ruikt. Zijn vrije tijd besteedt hij aan het poetsen van de schedels van redactieleden die ooit een dt-fout hebben gemaakt. Vindt de Game Boy Advance nog steeds de beste console ooit.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Sony en Microsoft stellen voorlopig geen gamereleases uit

Maar de gezondheid van de medewerkers is het belangrijkste.

Gerucht: Dit zijn de nieuwe playlists voor Call of Duty: Warzone

Spelen we weldra in teams van twee of vier?

Call of Duty: Warzone verhoogt prijzen loadout drops

Prijsstijging levert eerlijkere sessies op.

Sony vertraagt downloadsnelheid door coronacrisis

Moeilijke tijden vragen harde maatregelen.

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread