Een nieuwe update voor Pokémon GO maakt het met de nieuwe Pokémon Appraisal feature mogelijk om je teamleider om hulp te vragen.

Candela, Blanche of Spark kunnen je Pokémon evalueren en je vervolgens vertellen of het monster potentieel heeft om groot en sterk te worden. Zo vertellen ze je expliciet welke Pokémon je Stardust en Candy verdienen.

Dit is nuttig omdat niet elke Pokémon hetzelfde potentieel heeft om krachtig te worden. Als je Pokémon Go Gym Battles wilt uitvechten, moeten je Pokémon zo sterk mogelijk zijn. Het Appraisal-systeem maakt het makkelijker om dit doel te bereiken, zonder dat je buiten de app informatie moet zoeken. (Al blijft onze gids om CP te maximaliseren nog altijd cruciaal.)

1

De update wordt gefaseerd uitgerold. Om jezelf voor te bereiden op het maximaliseren van het potentieel van je Pokémon, raden we nog een keertje al onze Pokémon Go tips aan.

In de patch notes van Pokémon GO geeft Niantic ook aan dat de studio werkt aan 'nieuwe, spannende features voor de toekomst van Pokémon GO.' Ook zijn er extra maatregelen getroffen die het gebruik van bots tegengaan.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Pokémon Go Trading - Pokémon ruilen met je vrienden

Alles wat je over Trading in Pokémon Go moet weten.

Pokémon Go Kanto Week Event - bonussen, starttijd, eindtijd en alles wat we weten

Alles wat we weten over het Pokémon Go Kanto Week evenement.

Pokemon Go types: een overzicht van alle zwaktes en sterktes

Een overzicht van welke Pokémon types zwak of sterk zijn tegen andere Pokémon types in Pokémon Go