Nieuwe uitbreiding The Crew heet Calling All Units

10-4, dispatch.

Ubisoft kondigt de Calling All Units uitbreiding aan voor The Crew. De uitbreiding komt op 29 november uit.

Je kunt kiezen om als politieagent of als een straatracer te spelen.Middels twaalf verhaalmissies word je ge´ntroduceerd tot de nieuwe Police vs Racer gameplay en krijg je de mogelijkheid om je eigen nieuwe politiewagen te tunen.

Racers kunnen overal op de landkaart een achtervolging starten, wat een impact heeft op de FreeDrive-modus van The Crew. Tot slot wordt het maximale level voor elke speler opgeschroefd naar 60, ongeacht of je de uitbreiding aanschaft.

Bij de release van The Crew: Calling All Units wordt er ook een The Crew: Ultimate Edition uitgebracht. Deze versie bevat de basisgame plus alle uitbreidingen. De The Crew: Wild Run review van Sander is te lezen op de site.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Verder op de site...

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread