Pokémon Go Lures - Glacial Lure, Mossy Lure, Magnetic Lure Modules uitgelegd

Hoe de verschillende Lure Modules in Pokémon Go werken.

Pokémon Go Lures zitten sinds de lancering van Pokémon Go al in de game, maar er zijn nu drie nieuwe Lure Modules aan toegevoegd. Namelijk Glacial Lure, Mossy Lure en Magnetic Lure. Daardoor vang je verschillende Pokémon.

We leggen uit hoe je Glacial Lure, Mossy Lure en Magnetic Lures krijgt en hoe de nieuwe Pokémon Go Lure Modules werken. Plus misschien wel het belangrijkste, namelijk welke nieuwe Pokémon je door de lures vangt.

Op deze pagina:

Glacial Lure, Mossy Lure en Magnetic Lure uitgelegd - hoe werken de nieuwe Lure Modules?

Er zijn drie verschillende elemental Lure Module in de game beschikbaar:

  • Glacial Lure Module - Een ijzige Lure Module dat Water-type en Ice-type Pokémon voor 30 minuten aantrekt.
  • Magnetic Lure Module - Een elektronische Lure Module dat Electric-type, Steel-type en Rock-type Pokémon voor 30 minutes aantrekt.
  • Mossy Lure Module - Een natuurlijke Lure Module dat Bug-type, Grass-type en Poison-type Pokémon voor 30 minutes aantrekt.
pokemon_go_glacial_lure
Gen 5's Cryogonal.

Een Lure gebruiken heeft drie voordelen:

1) Eenmaal gebruikt bij een PokéStop, zullen Pokémon van dat type eerder rond die locatie voorkomen.

2) Exclusieve Pokémon kunnen bij Lures opdagen. Er is maar een Pokémon bekend die exclusief door een Lure voorkwam, namelijk Gen 5's Cryogonal - tijdens het evenement in december 2019 kwam de Pokémon dankzij de Glacial Lure voor. Al lijkt het erop dat de Pokémon niet meer via lures voorkomt. Nu kom je Cryogonal alleen tijdens sneeuwachtig weer tegen.

3) Iedere Lure zorgt ook voor speciale evolutes, waarvan enkele exclusief zijn. Wanneer je de lure gebruikt, kan je naar de respectievelijke pre-evolutie gaan en de Pokémon in het volgende evolueren:

pokemon_go_glacial_lure_mossy_lure_magnetic_lure
  • Magnetic Lure evoluties: Magnezone (via Magneton) en Probopass (via Nosepass)
  • Mossy Lure evoluties: Leafeon (via Eevee)
  • Glacial Lure evoluties: Glaceon (via Eevee)

Houd er rekening mee dat zowel Leafeon als Glaceon ook gebruik kunnen maken van de Eevee evolutie namen. Alleen moet je onthouden dat je dat alleen een keer per naam kan doen. Je vindt meer info in die guide.

Bovenstaande methodes zijn hetzelfde als in een traditionele Pokémon game - zoals het opzoeken van magnetische velden om zo een bepaalde Pokémon te evolueren.

Hoe krijg je Glacial Lure, Mossy Lure en Magnetic Lures

De enige gegarandeerde methode om Glacial Lure, Mossy Lure en Magnetic Lure te krijgen, is door ze via de in-game shop voor 200 coins per stuk te kopen.

Die lures komen ook wel eens als eenmalige beloningen voor specifieke quests voor, dus hou dat in de gaten.

Het is het vermelden waard dat Lures ook in-game voor alle lokale spelers voorkomen. Zolang een andere speler het gebruikt heeft, kun je er zelf ook voordelen uithalen.

De Pokémon Go Johto Throwback Challenge 2020 is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Pokémon Go lures uitgelegd - hoe werken de standaard Lure Modules?

pokemon_go_lures_1

Standaard Lure Modules in Pokémon Go zijn vrij simpel: het zijn voorwerpen die op verschillende manieren in-game kunnen worden verdiend en die op PokéStops kunnen worden geplaatst om de hoeveelheid wilde Pokémon die in de buurt opdagen voor een korte periode te vergroten.

Je krijgt ze vooral via de in-game shop, als individuele aankopen of als onderdeel van verschillende bundels. Die bundels rouleren met regelmaat, dus houd de shop in de gaten.

Standaard Lure Modules krijg je soms ook als beloning voor levelen. Net zoals met Incubators en Lucky Eggs het geval is, maar verwacht niet dat het vaak voorkomt.

Om een Lure te gebruiken, ga je naar een PokéStop en tik je op de kleine, witte ruimte boven de schijf in het close-up scherm en daar kun je Lure vanuit je items toevoegen. Lures werken meestal 30 minuten, maar er zijn soms speciale evenementen zoals Community Day, waardoor Lures een paar uur langer werken.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread