Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Witcher 3 krijgt Game of the Year Edition

CD Projekt RED bevestigt geruchten.

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt een Game of the Year Edition. Dit meldt Konrad Tomaszkiewicz van CD Projekt RED in een statement aan Eurogamer.net.

Er gingen al enige tijd geruchten over het bestaan van een Game of the Year Edition van de game. Zo is de titel onlangs opgedoken op een Duitse site die entertainment classificeert. Ook is er een gerucht opgedoken dat deze versie van The Witcher 3 op 26 augustus uitkomt.

Tomaszkiewicz bevestigt nu dat CD Projekt RED aan een Game of the Year Edition van The Witcher 3 werkt. "Er zijn op dit moment plannen om een dergelijke versie van de game uit te brengen. We komen in de nabije toekomst met meer informatie, waaronder de releasedatum van het pakket", aldus Tomaszkiewicz.

The Witcher 3 is vorig jaar uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game heeft inmiddels twee uitbreidingen gekregen: Hearts of Stone en Blood and Wine. Carl zijn The Witcher 3: Blood and Wine review lees je hier nog eens.

Cover image for YouTube videoThe Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine || Launch Trailer ("Final Quest")

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties