Multiplayer mech-combat game Hawken komt op 1 juli uit voor de PlayStation 4. De game komt op 8 juli uit op de Xbox One. Dit maakt uitgever Reloaded Games bekend.

Hawken is een free-to-play game waarin spelers met robots tegen elkaar strijden. De game is ge´nspireerd door titels als de Mechwarrior-games. Vijf jaar geleden begon indie studio Adhesive Games met de ontwikkeling van een pc-versie.

In 2012 begint de game aan een open bŔta en in 2014 lanceert Hawken als Early Access-titel op Steam. Datzelfde jaar sluit uitgever Meteor Entertainment echter diens deuren, waardoor de status van de game onduidelijk wordt.

Vorig jaar kocht Reloaded Games Hawken. Op de pc heeft de game echter sinds 2014 geen updates meer ontvangen.

Volgens Reloaded Games bevat de consoleversie van Hawken meer nadruk op de lore en zijn er nieuwe interface opties beschikbaar voor onder andere het aanschaffen van nieuwe mechs. De game blijft free-to-play.

Nog even tijd? Lees dan ook:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Samuel Bom

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Meer artikels van Samuel Bom

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content