LEGO Dimensions voegt Harry Potter en Ghostbusters toe

Krijgt in totaal 16 nieuwe IP's. 

Uitgever Warner Bros maakt bekend dat LEGO Dimensions wordt uitgebreid met onder meer Harry Potter en Ghostbusters. In totaal krijgt de game zestien nieuwe IP's.

De toys-to-life game krijgt ook een uitbreiding in de vorm van het Story Pack. Dit pakket voegt nieuwe levels toe die allemaal het thema hebben van een specifieke serie.

Elke set bevat een figuurtje, een voertuig en een nieuw thema voor het LEGO Dimensions Portal. Daarnaast speelt ieder personage een nieuwe wereld en battle arena vrij.

De volledige lijst bestaat uit Ghostbusters, Harry Potter, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Adventure Time, Mission: Impossible, The A-Team, The LEGO Batman Movie, The Goonies, Sonic The Hedgehog, Teen Titans Go!, LEGO City Undercover, Knight Rider, The Powerpuff Girls, Gremlins, Beetlejuice en E.T.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread