Uitgever Warner Bros. kondigt fighting game Injustice 2 aan.

Injustice 2 maakt gebruik van een zogenoemd 'Gear System' dat RPG-elementen aan de game toevoegt. Je kunt tijdens de gevechten loot verdienen waarmee je de verschillende personages kan aanpassen. Niet alleen hoe ze eruit zien, maar ook hoe ze spelen.

De game bevat ook een verhaal waarin Batman het tegen een tiranniek regime van Superman opneemt. De volgende personages zijn reeds bevestigd: Batman, Superman, Supergirl, Aquaman, The Flash, Atrocitus en Gorilla Grodd. Gevechten vinden plaats in Metropolis, Gotham City en Atlantis.

Netherrealm Studios staat net als bij de eerste game in voor de ontwikkeling. De ontwikkelaar is ook bekend van de Mortal Kombat-serie.

Eerder vandaag was er al een poster voor Injustice 2 gelekt. De game komt in 2017 naar de PlayStation 4 en Xbox One, een pc-versie is niet genoemd.

Lees dan ook:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Injustice 2 komt naar de pc

Kwalitatieve port of puur onrecht?

5 opvallende gamereleases mei

Met onder meer Prey, Injustice 2 en Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia.