Final Fantasy 12 The Zodiac Age aangekondigd

Release in 2017, gebaseerd op Zodiac Job System-versie.

Square Enix kondigt Final Fantasy 12 The Zodiac Age aan voor de PlayStation 4. De game komt in 2017 uit.

De heruitgave is gebaseerd op de Zodiac Job System-versie van Final Fantasy 12 die enkel in Japan is uitgebracht. Deze versie geeft je personages onder andere toegang tot verschillende License Boards, waarmee ze andere rollen krijgen.

Enkele toevoegingen aan de HD remaster zijn verbeterde modellen, achtergronden en filmpjes, verkorte laadtijden, een nieuw lettertype en een auto save-functionaliteit. Tevens krijg je de keuze tussen Engelse en Japanse stemmen.

Square Enix werkt momenteel ook aan een heruitgave van Final Fantasy 7. Deze game is een remake, waarbij de game helemaal opnieuw wordt ontwikkeld. De verschillende delen van de Final Fantasy 7 Remake zijn elk zo groot als een volwaardige game.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread