Blizzard en Facebook breiden hun gezamelijke partnerschap uit.

De twee bedrijven begonnen recentelijk een samenwerkingsverband, waarbij het Heroes of the Dorm-toernooi live op Facebook te volgen was. Onlangs was ook het launch evenement van Overwatch te volgen via de social media-dienst.

Facebook brengt nu de Facebook Login naar Blizzards pc games. Hierdoor is het mogelijk om je Facebook-gegevens te gebruiken om in te loggen op Battle.net en alle games die daar aan gekoppeld zijn.

Blizzard werkt ondertussen aan een 'Go Live'-functie, waarmee je je spelsessies live op Facebook kunt streamen. Je vriendenlijst kan zich vervolgens abonneren op je kanaal. Anden worden tevens op de hoogte gehouden wanneer je een stream start.

De functionaliteiten worden later deze maand aan de pc-versies van World of Warcraft, Heroes of the Storm, Hearthstone, Diablo 3, Starcraft 2 en Overwatch toegevoegd.

Minuutje tijd? Lees ook:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth