CD Projekt Red heeft de releasedatum van de tweede betaalde The Witcher 3: Wild Hunt-uitbreiding officieel bekendgemaakt. Blood and Wine komt op 31 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit, een dag later dan de geruchten gingen.

Blood and Wine speelt zich in de regio Toussaint af. Volgens de ontwikkelaar is dat een kleurrijk en vreedzaam gebied, maar schijn bedriegt. Achter die zorgeloze fašade verschuilt zich namelijk een bloederig geheim die je moet zien te ontrafelen.

De uitbreiding bevat een enorm groot gebied met dertig nieuwe wapens, twintig nieuwe monsters, negentig quests en veertig 'points of interest'. De verhaallijn biedt volgens CD Projekt Red twintig uur gameplay.

Blood and Wine is de tweede en tevens laatste betaalde uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt. In oktober kwam Hearts of Stone uit. De DLC is onderdeel van de season pass, maar is ook los te koop voor 19,99 euro.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Meer artikels van Yvo Kieviet

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

The Witcher 3: Hearts of Stone - Runewright, Enchanting recipes, Runeword, Glyphword

Vind de Runewright en zijn Enchanting recipes in de Witcher 3: Hearts of Stone uitbreiding.

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.