UPDATE: Blizzard heeft een Hero Spotlight-video over Tracer uitgebracht. In deze video wordt uitgelegd wie Tracer is en hoe haar vaardigheden in Heroes of the Storm passen. De video is onderaan het artikel geplaatst.

Oorspronkelijk bericht: Overwatch-karakter Tracer komt naar Heroes of the Storm. Blizzard laat in een trailer haar speelstijl en vaardigheden zien.

Ze is de eerste held met de mogelijkheid om tegelijkertijd te lopen en te schieten. Daarnaast is ze snel en in staat om eenvoudig langs obstakels en vijanden te glippen, dankzij haar Chronal Accelerator. Ook is er een speciale Spectre Phantom mount te zien.

Tracer is vanaf 19 april beschikbaar voor mensen die de digitale Origins Edition van Overwatch van tevoren hebben besteld. Vanaf 26 april is ze beschikbaar voor iedereen. Console-gebruikers krijgen haar gratis wanneer ze de Overwatch: Origins Edition in de winkel kopen.

Overwatch komt op 24 mei uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content