The Division Incursions update - 5 dingen die je moet weten

Eerste gratis content.

Vandaag lanceert de eerste gratis content update voor The Division op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De grootste blikvanger is de Falcon Lost Incursion, maar er zijn ook nieuwe Gear Sets en Loot Drops. We zetten in vijf korte punten de belangrijkste veranderingen en nieuwe content op een rij.

1. Falcon Lost is de eerste Incursion

De eerste The Division raid belooft niet makkelijk te worden. Om deze missie te overleven moet je goed met andere spelers samenwerken. Tactiek is zelfs zo belangrijk dat Massive Entertainment aanraadt om Falcon Lost met vrienden te spelen die je kent en vertrouwt. Aan het einde van de Incursion word je met nieuwe gear en wapens beloond, waarbij de beste uitrusting natuurlijk voor de Challenge mode gereserveerd zijn.

2. Nieuwe wapens en Gear Sets

De update heeft drie nieuwe unieke wapens:

  • Warlord - assault rifle
  • Valkyria - submachine gun
  • Historian - marksman rifle (pas beschikbaar vanaf patch 1.2)

Daarnaast zijn er vier nieuwe Gear Sets met unieke bonussen:

  • Sentry's Call - marksman
  • Tactician's Authority - support
  • Striker's Battle Gear - tank/assault
  • Path of the Nomad - Dark Zone-spelers

3. Loot ruilen nu mogelijk

De update maakt het mogelijk om loot met anders spelers te ruilen. Dat kun je echter enkel in een veilige omgeving doen en maximaal twee uur nadat je het item hebt opgepikt. Vanaf nu is een wapen dat niet bij je speelstijl past dus niet langer nutteloos, maar maak je er je vrienden blij mee.

4. Assignments

Assignments zijn opdrachten die je voor kleine beloningen zoals Division Tech en Phoenix Credits voltooit. Die vinden op dagelijkse en wekelijkse basis plaats. Sommige duren maar een uurtje om te voltooien, terwijl je andere over de periode van enkele dagen moet afwerken.

5. Dark Zone Supply Drops

Vind je dat er in de Dark Zone niet genoeg tussen spelers onderling wordt gevochten? De Supply Drops moeten daar verandering in brengen. Om het uur valt een collectie gear, wapens en keys uit de lucht en begint de race tussen verschillende groepen om de loot te bemachtigen. Een Supply Drop wordt door zware AI bewaakt, maar het echte gevecht speelt zich natuurlijk tussen de spelers af. Wie schakelt de tegenstand uit en weet de loot voor zijn team te bemachtigen?

Voor nog meer informatie over de update, raadpleeg je Dit zit in patch 1.1 van The Division.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread