Dit zit in patch 1.1 van The Division

Meer dan alleen Incursions.

Ubisoft heeft de details van patch 1.1 voor Tom Clancy's The Division vrijgegven. De update komt op 12 april uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In de patch komen Incursions naar The Division. De eerste heet Falcon Lost en is bedoeld voor vier spelers met gear van level 30. Je moet de missie 'General Assembly' gedaan hebben om toegang te krijgen tot Falcon Lost.

De patch voegt ook Gear Sets toe. Dit zijn speciale kledingstukken die je krijgt voor het voltooien van de moeilijkste activiteiten in de game. Wanneer je alle onderdelen van een Gear Set draagt, krijg je bonussen op je stats en talents.

Er zijn tevens meerdere Assignments beschikbaar. Dit zijn missies die voor 24 uur of zeven dagen beschikbaar zijn. Deze missies worden direct op je map geplaatst. Assignments komen in verschillende categorieën: Combat, Dark Zone en Crafting.

Tot slot zijn er Dark Zone Supply Drops toegevoegd. Deze drops gebeuren meerdere malen per dag en bevatten equipment die direct te gebruiken is, zonder deze eerst te laten ontsmetten. Vanaf deze patch is het ook mogelijk om met elkaar te handelen.

Naast de bovenstaande toevoegingen zijn er ook meerdere tweaks en bugfixes uitgevoerd en zijn er nieuwe wapens te vinden in de game. Spelers op de pc kunnen vanaf patch 1.1 valsspelers rapporteren.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread