Square Enix wil productie Final Fantasy 15 Ultimate Collector's Edition verhogen

Raakte veel te snel uitverkocht.

Square Enix zegt de productie van Final Fantasy 15 Ultimate Collector's Edition te willen verhogen. Van deze versie zijn slechts 30.000 exemplaren gemaakt en deze is inmiddels dan ook uitverkocht.

De uitgever bood de Ultimate Collector's Edition alleen aan in zijn eigen webwinkel. Kort na de onthulling op het Final Fantasy Uncovered-evenement waren alle exemplaren al verdwenen.

Inmiddels zijn deze versies van de game ook terug te vinden op eBay, waar ze tweedehands worden aangeboden voor honderden euro's meer dan de adviesprijs. Square Enix vraagt er normaal gesproken 269,99 euro. Prijzen op eBay gaan richting de 500 euro.

De Ultimate Collector's Edition van Final Fantasy 15 bevat onder meer een Play Arts Kai-figuur van Noctis en een 192 pagina's tellend artbook. Het is vooralsnog ook de enige manier om Brotherhood: Final Fantasy 15 op disk te krijgen.

De releasedatum van Final Fantasy 15 is sinds kort bekend: 30 september 2016. Tot die tijd is onder meer de Platinum Demo te spelen.

1

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread