Microsoft laat weten dat er drie nieuwe games zijn toegevoegd aan de Backward Compatibility-lijst voor de Xbox One.

De betreffende Xbox 360 games zijn: Assassin's Creed van Ubisoft, Dark Void van Capcom en Grid 2 van Codemasters. Op het moment van schrijven zijn er 145 titels compatibel met de backwards compatibility-feature.

De volledige lijst van Backwards Compatible games voor de Xbox One vind je op de site.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth