Dit doet de Processing Box van de PlayStation VR

Hij snijdt, hij hakt, hij maakt frites julienne.

Bij de PlayStation VR wordt een Processing Box meegeleverd, waar de headset en de PlayStation 4 middels HDMI op worden aangesloten.

Deze box is niet bedoeld om de PlayStation 4 te voorzien van extra grafische processorkracht. "De PlayStation 4 kan de 120MHz prima zelf aan", aldus een technicus uit het project. De Processing Box is voorts niet toegankelijk voor ontwikkelaars.

De box is verantwoordelijk voor het verwerken van de 3D audio, het aanleveren van het Social Screen en een los audiokanaal naar de tv. Daarnaast geeft het apparaat de PS4 interface en 2D inhoud weer als je de headset gebruikt in Cinematic Mode.

De prijs en releasedatum van PlayStation VR zijn bekend. Bij lancering zijn er meer dan vijftig titels beschikbaar voor de headset.

Nog vragen over de verschillende virtual reality brillen? Klik dan door naar: Virtual Reality - Overzicht van alle VR-brillen.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread