Combat Zone in Fallout 4 heeft verborgen content

Audioclips gevonden in gamedata. 

De Combat Zone in Fallout 4 bevat verborgen content. Dit blijkt uit recent ontdekte audioclips in de bestanden van de game.

Te horen is hoe Tommy Lonnegan meer dialoog heeft dan in de uiteindelijke game. Hij geeft je de mogelijkheid om te vechten in de arena, of te wedden op een gevecht. Door te vechten en te stijgen in rang, geeft hij je de kans om te vechten tegen Cait.

De omgeving in de uiteindelijke game bevat niet veel meer dan een gevecht en de mogelijkheid om Cait te ontgrendelen als een companion. Het is nog niet duidelijk of Bethesda de content uit de audioclips later toevoegt als downloadbare uitbreiding, of net definitief geschrapt heeft.

Dit is niet de eerste keer dat er geknipte content wordt gevonden in de game. Onlangs is er een harpoen wapen ontdekt in Fallout 4. Hier vind je ook verschillende Fallout 4 tips en tricks.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (5)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (5)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread