CaveBnB prijsvraag aangekondigd voor Far Cry Primal

Grotjes uit de steentijd.

Ontwikkelaar Ubisoft onthult de CaveBnB prijsvraag voor Far Cry Primal. De winnaar van deze wedstrijd mag een nacht in een grot slapen.

Je doet mee aan de prijsvraag door een tweet met de hashtag #cavebnb naar @farcrygame te sturen. In het bericht geef je aan waarom jij denkt in staat te zijn om een nacht in een grot te overnachten.

De wedstrijd begint op maandag 18 januari en duurt tot en met vrijdag 22 januari. De winnaar krijgt tevens een tweedaagse survivalcursus voor twee personen op een geheime locatie in Frankrijk.

In de algemene voorwaarden op de Far Cry Primal-site staat dat de winnaar ook een gratis vlucht naar Lourdes-Tarbes Airport en een overnachting in een hotel in Lourdes ontvangt. De activiteiten vinden allemaal in het laatste weekend van januari plaats.

Far Cry Primal lanceert op 23 februari voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De pc-versie van de game komt op 1 maart uit. In Johnny's Far Cry Primal preview lees je alles wat we over de game weten.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread