Payday 2 en Goat Simulator krijgen cross-game content

Ramkraak.

Payday 2 en Goat Simulator krijgen beide cross-game DLC. Dat maken de ontwikkelaars van de games bekend.

In Payday 2 krijg je eerst de taak om een vrachtwagen met cocaïne te kapen. De vrachtwagen is echter verwoest en de cocaïne is nergens te vinden. Wel zijn er een hoop hyperactieve geiten die de pakken drugs ingeslikt hebben. Aan de spelers de taak om de geiten veilig te stellen.

Goat Simulator geeft je controle over vier teamleden: een dromedaris, een dolfijn, een flamingo en een geit. Samen vormen zij een team dat pranks uithaalt. Met het geld dat ze met deze grappen verdienen kun je maskers kopen. Ook zijn er 'nieuwe, nog dommere spullen' te ontgrendelen.

Beide uitbreidingen zijn vanaf vanavond verkrijgbaar op Steam. Eerder kwam voor Goat Simulator en I am Bread cross-game content beschikbaar.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (2)

Gerelateerde games

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread