Call of Duty: Black Ops 3 krijgt microtransacties

In de vorm van Call of Duty points.

Call of Duty: Black Ops 3 krijgt microtransacties in de vorm van Call of Duty points. Dit laat uitgever Activision in een bericht weten.

"We introduceren deze punten voor fans die extra Supply Drops voor de multiplayer of buizen met Liquid Divinium voor Shadows of Evil willen bemachtigen", schrijft de uitgever. Activision benadrukt hierbij dat je alle voorwerpen ook zonder deze punten kunt krijgen. Daarnaast komen de Call of Duty points alleen naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Call of Duty points kun je kopen in de onderstaande hoeveelheden.

  • 200 Call of Duty points - 2 euro
  • 1,100 Call of Duty points - 10 euro
  • 2,400 Call of Duty points - 20 euro
  • 4,100 Call of Duty points - 40 euro

Als speciale actie geeft de uitgever voor een beperkte tijd een eenmalige gift van 200 Call of Duty points aan spelers die inloggen op hun platform naar keuze. Het is nog onduidelijk voor hoe lang deze actie geldig blijft.

De punten komen tegelijk met een Black Market update die nieuwe voorwerpen aan de in-game winkel toevoegt. De update introduceert onder andere drie nieuwe slagwapens die functioneren zoals de Combat Knife. Daarnaast krijgt de winkel nieuwe outfits, camouflages en taunts. Deze nieuwe items komen ook alleen naar de huidige generatie consoles en de pc.

De volledige lijst kun je vinden op de blog van Activision.

Call of Duty: Black Ops 3 is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. In de Call of Duty: Black Ops 3 review van Yvo lees je alles over de game.

1

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread