Halo 5: Guardians krijgt loyaliteitsprogramma voor multiplayer

Win een match en krijg twee REQ Packs.

Halo 5: Guardians krijgt een loyaliteitsprogramma voor de multiplayermodus. Dit maakt ontwikkelaar 343 Industries in een livestream bekend.

De ontwikkelaar zet het programma op om dagelijks terugkerende spelers te belonen. Vanaf nu maak je elke dag kans op twee REQ Packs. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een Arena of Warzone match winnen.

Het behalen van deze pakketten kan daarnaast nog steeds op de gewone manieren. Zo krijg je REQ Packs als je een level omhoog gaat en je kunt ze kopen met de in-game REQ Points. Mocht je de packs met echt geld willen kopen, is dat ook mogelijk.

Halo 5: Guardians is niet de eerste game die spelers beloond voor het spelen van de game. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bevat een soortgelijk systeem, maar in deze game hoef je alleen in te loggen om je beloning te claimen.

Halo: 5 Guardians is exclusief verkrijgbaar voor de Xbox One. Volgende week komt de gratis Cartographer's Gift downloadbare content uit. Voor meer over de multiplayer lees je de Halo 5: Guardians multiplayer review van Kenneth.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread