Details bekend over Greyhollow Island in Diablo 3

Het vervloekte eiland.

Blizzard Entertainment vertelt over Greyhollow Island in patch 2.4 van Diablo 3: Reaper of Souls. Dit doet het bedrijf op de blog van Battle.net.

Greyhollow Island ligt enkele kilometers verwijderd van de Westmarch kust. Vroeger woonde hier een zeer geavanceerde beschaving, maar deze is inmiddels om onbekende redenen uitgestorven. Op het eiland rust een vloek.

Om het gevoel van afzondering te versterken kom je nauwelijks mensen tegen. Wel is het eiland rijk aan (boven)natuurlijke vijanden.

Greyhollow Island is geïnspireerd door de kust bij de staat Oregon in de Verenigde Staten. Technisch artiest Neal Wojahn vertelt over de Begraafplaats van de Stille Oceaan, een gebied waar bovenproportioneel veel schepen zijn gezonken. "Greyhollow Island is even verraderlijk," zegt Wojahn. "Toen ik jong was zag ik vergrijste schepen wegzinken in het zand."

Blizzard Entertainment kondigde tijdens de Blizzcon 2015 Greyhollow Island en patch 2.4 aan. De update voegt nieuwe monsters, events, dungeons en bonusgebieden toe alsmede aanpassingen aan Class Sets.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread