Draadloze Xbox One-controller adapter werkt nu ook met Windows 7 en 8.1

Was eerst alleen Windows 10.

De draadloze adapter voor de Xbox One-controller werkt nu ook in combinatie met Windows 7 en Windows 8.1. Dit laat Larry 'Major Nelson' Hryb op Twitter weten.

De dongle van de 'Xbox Wireless Adapter for Windows' is aan te sluiten op je USB-poort en stelt je in staat om er acht Xbox One-controllers aan te verbinden. Je kan de controller onder andere gebruiken voor pc-games.

Microsoft vertelde in juni nog aan Polygon dat de adapter alleen op Windows 10 zou werken. Waarom het bedrijf nu toch kiest voor compatibiliteit op oudere besturingssystemen is niet duidelijk. Sinds juni is er ook een Xbox One-controller op de markt die met een draad werkt.

De dongle kost rond de 25 euro.

1

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (5)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (5)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread