Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Meer details Gravity Rush 2 bekend

Online, DLC, grootte van maps en meer.

Sony Computer Entertainment komt met enkele details over Gravity Rush 2. Dit doet het bedrijf tijdens een livestream ter gelegenheid van Gravity Rush Remastered, die vandaag in Japan uitkomt.

Sony vertelt onder andere over plannen voor downloadbare content , online functies en de grootte van de game. Zo is de ontwikkelaar van plan om andere DLC te maken dan voor de eerste game. Gravity Rush kreeg drie DLC-pakketen met elk een kostuum, twee missies en twee uitdagingen.

Momenteel overweegt de studio om online elementen toe te voegen, zoals Time Attack en het versturen van berichten en foto's. Voor de Time Attack-modus worden niet alleen de snelste tijden bijgehouden, maar race je ook tegen een schim. Je kunt tevens je vrienden uitdagen. De ontwikkelaar denkt nog na over post-game inhoud.

In vergelijking met de eerste game zijn de maps ongeveer 2,5 maal zo groot. Gravity Rush 2 bevat tevens een groter aantal zijmissies. Sony heeft de doelstelling om ongeveer 50 optionele missies aan te bieden.

Sony kondigde Gravity Rush 2 en Gravity Rush Remastered aan tijdens de Tokyo Game Show 2015. Beide games komen exclusief uit op de PlayStation 4. De remaster komt 10 februari 2016 uit. Gravity Rush 2 lanceert ergens in 2016.

Bekijk op YouTube

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Gravity Rush 2

PS4

Related topics
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.
Reacties