Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Gone Home op PS4 en Xbox One bekend

Overzetting zelf reeds aangekondigd in 2014.

The Fullbright Company maakt bekend dat de adventuregame Gone Home vanaf 12 januari ook te koop is voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De overzetting is in handen van een andere studio, Midnight City.

De Gone Home: Console Edition werd reeds in 2014 aangekondigd, maar door financiële problemen bij Midnight City duurde het een tijdje voor de ontwikkeling voortgezet kon worden. Gone Home is sinds 2013 verkrijgbaar voor de pc.

De versie voor de PlayStation 4 en Xbox One heeft geen extra's ten opzichte van het origineel. The Fullbright Company wilde niets veranderen of toevoegen, enkel de game beschikbaar maken op meer platformen.

In Gone Home speelt je als de 21-jarige Kaitlin Greenbriar, die weer terugkeert naar haar ouderlijk huis. Maar daar blijkt niemand meer te zijn. Door de omgevingen af te speuren kom je er langzaam maar zeker achter wat er precies aan de hand is.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Gone Home

PS4, Xbox One, Nintendo Wii U, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties