Tijdens de PlayStation Experience zijn de eerste gameplaybeelden onthuld van de Final Fantasy 7 Remake.

In de trailer zie je hoe Cloud Strife en de leden van AVALANCHE onderweg zijn naar de eerste Mako reactor, zoals in het begin van de originele game. Tevens laat de trailer een nieuw vechtsysteem zien. Op het eerste zicht lijkt het overeenkomsten te tonen met Final Fantasy 7: Crisis Core en Kingdom Hearts.

Als laatste geeft de trailer een eerste indruk van het stemacteerwerk in de game. Yoshinori Kitase gaf ten slotte nog te kennen dat de eerdere pc-port van Final Fantasy 7 nu verkrijgbaar is op de PlayStation 4.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

ADVERTENTIE

Gerelateerde games

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.