Ontwikkeling Super Smash Bros. Project M mod gestaakt

De stekker eruit na zes jaar werk.

De ontwikkeling van de Project M mod voor Super Smash Bros. Brawl stopt voorgoed. Dit laat het team achter de mod weten op zijn officiële site.

"We hebben veel geleerd tijdens het maken van Project M, zoals communicatie, samenwerking en meer. Deze bekwaamheden zijn echter niet altijd even bruikbaar in een vrijwilligersproject."

"Daarom hebben we een zakelijke beslissing genomen: We stoppen ermee en gaan over naar grotere ondernemingen", vertelt de groep.

Het team biedt zijn excuses aan voor het stopzetten van de ontwikkeling van de mod. De modders zijn van mening dat 'het geen zin heeft om nog jaren door te gaan met ontwikkelen'. Zij vinden dat 'hun werk af is'.

De groep laat tevens weten wat nu de toekomstplannen zijn. "We zijn hard aan het werk om nieuwe projecten te starten, die we vanuit niets willen opbouwen. We kunnen nog geen details vrijgeven, maar we kijken ernaar uit om met een schone lei aan een nieuw project te beginnen", schrijven de modders.

De Project M mod is in het leven geroepen om Super Smash Bros. Brawl meer op Super Smash Bros. Melee te laten lijken.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread